Workshop

Kookworkshop voor groepen

Wilt u met je eigen besloten gezelschap komen om Marokkaanse te koken? dan hebben wij voor u de volgende  drie keuzes kook-workshoppen:

1-Tajineworkshop
2-Couscousworkshop
3-Kinderen Tajineworkshop met ouderen

Ontdek onze kooktechnieken, eigen Tajine van Couscous koken. Ontdek je eigen kooktalent in de Marokkaanse sfeer met de slow food Ras-elhanout ingrediënten, met een combinatie van recepten en vrije stijl koken, onder begeleiding van de Kunstenaar en chef-kok Hassan.


1- Tajineworkshop

PROGRAMMA TAJINEworkshop :

– Menudeurenpreken en groepsindeling maken. – Informatie, tips en van eigen Tajine en voorgerecht. – De tafel is mooi gedekt en elke persoon serveert zijn eigen Tajine gerecht uit. – Voorgerecht en nagerecht naar keuze. Tijdsduur: 2 uur. Kosten: € 59,99 p.p.

2- Couscousworkshop

PROGRAMMA COUSCOUSWORKSHOP :

– Menudeurenpreken en groepsindeling maken. – Informatie, tips en van de couscous en voorgerecht. – De tafel is mooi gedekt en elke persoon serveert zijn eigen Couscous gerecht uit. Voorgerecht en nagerecht naar keuze.
Tijdsduur: 2 uur. Kosten: € 59,99 p.p.

3- Kinderen Tajineworkshop met ouderen

KOKEN MET KIDS VOOR PAPA EN MAMA

De ouders kunnen in het restaurant heerlijk genieten met hun kinderen van ons menu. – Theeceremonie, menudeurenpreken en groepsindeling maken. – Informatie, tips en van eigen Tajine en voorgerecht. – De tafel is mooi gedekt en de kinderen hun eigen Tajine gerechten uit. – Nagerecht naar keuze. – Prijs kinderen 3 t/m 12 jaar € 25,00 p-p Tijd inclusiefduur: 3 uur. Van
bestel uw kookworkshop via https://www.tajinegiftcadeau.nl/ Het is onze passie om samen met onze klanten – zakelijk vanprivé- nieuwe smaken en talenten te ontdekken. In goed overleg kan het arrangement qua aanvangstijd en eindtijd, tijdsduur, menu, dieet wensen. Reserveren
& informatie kan via – 0648068742